NowaTV Oyun Sunucuları Websitesi yenilendi!

leqendd
1 yıl önce
288

Yeni websitemize hoşgeldiniz.


Bu serüvenin başlangıcını 2019 yılında bir Discord sunucusu ile yapmıştık. Uzun süre boyunca herhangi bir websitemiz olmadan, Discord'u en efektif şekilde kullanarak ilerledik.
2021 yılında ise ilk websitemiz olan WordPress altyapılı oyun.nowatvhizmetleri.com'u sizlerin kullanımına sunduk. WordPress altyapısı gereği, sadece ürün satın alabiliyor ve geçmiş siparişlerinize bakabiliyordunuz. Sunucularımızda yaptığımız güncellemelerimizide blog kısmından takip edebiliyordunuz. Yani yapabildiğiniz işlemler çok kısıtlıydı. Ayrıca WordPress bu işlemleri bile yaparken bir çok performans ve stabilite sorunları çıkartıyordu.


Yeni websitemiz 18 Nisan 2023 tarihinde Shoplu Emek sunucumuzla beraber sizlerin hizmetine sunuldu. Tamamen NowaTV Oyun Sunucuları ve Topluluğunun ihtiyaçlarına, oyuncuların website üzerinde yapmak istediği işlemlere, performans, stabilite ve işlem kolaylığına göre tasarlandı. Eski websitemizde sadece ürün sipariş edip faturanıza bakabiliyorken şu anda ürününüzü satın alıp istediğiniz zaman anında teslim almak sizin seçeneğinizde. Profilinize girip hangi sunucumuzda hangi sıralamada kaçıncı olduğunuza, istatistiklerinizin nası olduğuna bakabilirsiniz.


Yeni websitemizin öne çıkan özelliklerine beraber göz atalım.


- Oyna sayfası üzerinden sunucularımızdaki anlık oyuncu sayısına ulaşabilir ve sadece butona tıklıyarak sunucularımıza bağlanabilirsiniz.
- Haberler bölümüyle beraber sunucularımızda yaptığımız güncellemelerden, size duyurmak istediğimiz bilgilere, ilginizi çekecek haberlere kadar herşeyi takip edebilirsiniz. İsterseniz yorum bırakarak düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
- Sıralama sayfası üzerinden sunucularımızdaki canlı (anlık olarak güncellenen) sıralamalara göz atabilirsiniz. Ayrıca profilinize giderek kendi istatistik ve sıralamanıza da bakabilirsiniz.
- Mağaza ile beraber alacağınız VIP'ler arasındaki farkları tablo biçiminde görebilir, alacağınız ürünün süresini ve diğer detaylarına kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Ürünler önce sepetinize eklenir. Ardından sepet kısmından sitede bakiyeniz varsa siparişi tamalayabilir yoksa TL yükleyebilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünler Sandık (Envanter) sayfanıza gelir ve buradan istediğiniz zaman ürününüzü tek tuşla anında teslim alabilirsiniz.
- Sunucularımız sayfasından geçmişte açtığımız ve şuanda açık olan sunucularımız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
- Raid Gecesi kısmından her hafta Cuma günü 20.00-23.59 arasında hızlı ve şanslıysanız Mağaza da satılan bir ürünü, indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.
- Bunun yanında arkadaşlarınıza site üzerinden hediye/para gönderebilir, profilinize giderek TL yükleme, mağaza, sandık geçmişi gibi detaylarınıza göz atabilirsiniz.


Websitemize sürekli olarak yenilikler, güncellemeler getireceğiz. Yeni açılacak sunucularımız ve sürekli yenilikler getireceğimiz websitemizle beraber bu yaz'ın harika geçeceğinden emin olabilirsiniz! Yeni websitemiz bize ve siz oyuncularımıza hayırlı olsun. İyi Eğlenceler!

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.
Başka haber bulunamadı!